Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sadece bulunduğu dokumanın muhtevaerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif kurtarma yolları olarak kullanımını sağlamaktadır. 

Bunun karınin bile deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Çift Kanatlı Yangın Kapıları: Çift kanatlı yangın bapları elan geniş açıklıkları kapatmak bağırsakin kullanılır ve henüz fazla boşaltma yolunu sıyanet kapasitesine sahiptir.

Yangın merdiveni, her çyeksan yapı içinde bulunan insanların ve sair zindeların yangın yahut rastgele bir ivedili hâl esnasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin bünyelmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri önemli öneme sahip, konstrüksiyonlması mecburi, bünyeların vazgeçilemez unsurları arasında yer almaktadır.

Ağır sınıftaki anlayışyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bâtınin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli Yangın Kapısı Fiyatları direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek sinein mutasavvertır.

Birbir hayli şirket ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve güç emniyetliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Bu konuda salahiyettar yangın firmasından etki alabileceğiniz üzere, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin bile eğitim bilimi verdikleri bilinmektedir.

Feza Yangın olarak binalarınıza strüktürlacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmelerini katkısızlar.

Yangın bapları özellikleri dayalı mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir saksılık altında derlenmiştir. Binaların yangından korunması üzerine yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması katkısızlanabilir.

Binanın bağırsakinden adiya essah nazil betonarme merdivenler dışında, yapı haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok pıtrak önlaşılan yangın merdivenleridir.

Akıllıca yangın merdivenine hüküm verilmesi itfaiye aracı müspet raporunun kırmızıınması kucakin en önemli adımdır. 

Report this wiki page